Verpakking en Verzending bij LottePads

Bij LottePads streven we naar een duurzame en efficiënte manier om onze producten bij je te krijgen. Hier lees je meer over hoe we onze verzending aanpakken en waarom we hebben gekozen voor verzendzakken in plaats van kartonnen doosjes.

Waarom LottePads Kiest voor Verzendzakken

Bij LottePads vinden we het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom kiezen we ervoor om onze producten te verzenden in verzendzakken van 95% hergebruikt plastic. Deze keuze heeft verschillende voordelen:

1. Minder Materiaalgebruik:
Verzendzakken gebruiken minder materiaal dan kartonnen doosjes, wat betekent dat er minder grondstoffen nodig zijn om ze te produceren. Dit resulteert in een lagere CO2-uitstoot.

2. Minder Afval:
Doordat verzendzakken dunner en lichter zijn dan kartonnen doosjes, nemen ze minder ruimte in, in de afvalstroom. Ze zijn ook recyclebaar, waardoor ze nog minder impact hebben op het milieu.

3. Bescherming van het Product:
Onze verzendzakken zijn stevig en waterdicht, waardoor je product optimaal beschermd is tijdens het transport. Je bestelling komt netjes en zonder opvallende labels aan.

Verzending: Betrouwbaar en Transparant

We werken samen met betrouwbare verzendpartners om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd en in perfecte staat bij je aankomt. Hier zijn enkele belangrijke punten over onze verzending:

- Levertijd: Binnen Nederland streven we naar een levertijd van 1-3 werkdagen. Voor internationale verzendingen kan dit variëren, afhankelijk van de locatie.

- Verzendkosten: De verzendkosten variëren op basis van je bestelling en bestemming. Raadpleeg onze verzendpagina voor de meest actuele tarieven.

- Track & Trace: Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een Track & Trace-code om je pakket gemakkelijk te volgen.

In het Kort

De keuze voor verzendzakken is een bewuste keuze van LottePads. We vinden het belangrijk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze verzendservice. We zijn ervan overtuigd dat verzendzakken de beste keuze zijn voor onze producten en klanten.

Heb je vragen over je verzending of verpakking? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele problemen snel op te lossen.