Slim en praktisch: Zo gebruik je wasbaar maandverband onderweg

Slim en praktisch: Zo gebruik je wasbaar maandverband onderweg

Wasbaar maandverband gebruiken onderweg hoeft helemaal niet lastig te zijn. Bij LottePads hebben we een slimme oplossing bedacht: de wetbag! Dit handige tasje heeft een speciaal laagje dat lekkages in je tas voorkomt. Hoewel de kans dat er bloed uit je wasbare maandverband lekt erg klein is, is het fijn om alle gebruikte verbanden in een daarvoor bestemd tasje bij elkaar te hebben.

Verschillende Formaten
De wetbag op de foto is vrij groot (30 x 40 cm), maar in onze shop vind je ook kleinere zakjes van 10 x 10 cm die speciaal ontworpen zijn voor in je rugzak of handtas. Daarnaast bieden we wrappers van 15 x 15 cm waarmee je het wasbaar maandverband eenvoudig opvouwt en opbergt voor onderweg.Draagtijd en Comfort
Wasbaar maandverband heeft een draagtijd van 4-5 uur, vergelijkbaar met de wegwerpvariant. Dit maakt het een praktische keuze voor vrouwen die onderweg zijn, of ze nu werken, reizen of andere activiteiten uitvoeren. Gemaakt van zachte, ademende materialen, biedt het maandverband ultiem comfort en bescherming.

Tips voor Onderweg
1. Voorbereiding: Neem meerdere stukken wasbaar maandverband mee in een schone wetbag voor het geval je langer wegblijft.
2. Extra Zakje:Gebruik een van onze kleinere zakjes van 10 x 10 cm voor extra hygiënische benodigdheden, zoals reserveverband of natte doekjes.
3. Sanitair: Zoek een geschikt toilet met voldoende privacy om het maandverband te verwisselen en op te bergen.Veelgestelde Vragen
1. Hoe maak ik een wetbag schoon?** Was je wetbag eenvoudig mee met je wasbaar maandverband in de wasmachine.
2. Hoelang gaat wasbaar maandverband mee? Bij goed onderhoud gaat het gemiddeld 3-5 jaar mee.
3. Is wasbaar maandverband geschikt voor een zware menstruatie? Ja, er zijn varianten met verschillende absorptieniveaus voor lichte tot zware menstruaties.

Gebruik en Ervaring
Een wetbag past gemakkelijk in je tas, zodat je je maandverband hygiënisch en discreet kunt verwisselen en opbergen, waar je ook bent. Veel vrouwen ervaren dat het comfort en de duurzaamheid van het product deze kleine aanpassing meer dan waard maken. Laura, een tevreden klant, deelt: *"De overstap naar wasbaar maandverband was spannend, maar de wetbag maakt het heel eenvoudig. Zelfs onderweg kan ik me snel verschonen!"

Conclusie
Wasbaar maandverband is niet alleen een duurzaam, maar ook comfortabel alternatief voor reguliere producten. Met een draagtijd van 4-5 uur en de mogelijkheid om alles hygiënisch op te bergen in een wetbag, is het onderweg een uiterst praktische keuze. Begin vandaag nog met het ervaren van de voordelen!

Ontdek onze collectie wetbags, kleinere zakjes en wrappers in verschillende maten in de LottePads Shop en maak je volgende menstruatie comfortabeler en duurzamer!**

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.