Based on 13 reviews
92%
(12)
8%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Super!

nooit eerder wasbaar maandverband gehad, maar had ik dit maar eerder geprobeerd! niet het maandverband meer dan verschuift, het schuren en het niet lekker zitten. dit zit super lekker, makkelijk schoon te maken met het zeepje wat ook bij lottepads te koop is en in het zakje makkelijk te wassen! de opname van bloed is ook super goed, ik lek nu niet meer door, voel me stuk comfortabeler en door de knoopjes blijft het op de goede plek zitten en lek ik ook niet meer aan de zijkant van randjes door! echt een aanrader meiden!!

Heel blij met de pads. Mini verschuift wel. De kabouters vind ik heel leuk. Die normaal zonder clipje blijven verrassend goed zitten. Wel tevreden.

Lifesaver!

Dit is mijn favoriete maandverband voor zware dagen en nachten! Door de opengewerkte delen neemt dit verband zeer snel op, ook als je plotseling grotere hoeveelheden bloed verliest. Dat is iets wat bij veel andere verbanden tot doorlekken leidt, met de super flow voel ik me zekerder en veiliger.

Maandverband op maat

Helemaal blij weer met mijn bestelling!
Deze keer een bestelling op maat.
Aangezien ik nogal van de ‘bijzondere printjes’ ben, is Lotte met mij opzoek gegaan naar het printje naar wens.
Ook vond ik een stofje die ik geweldig vond, maar daarvan zou ik de stof het liefst gedraaid zien, zo dat alle kleuren er op stonden.
Dit was gelukkig mogelijk, het resultaat is echt geweldig!
Ik ben weer helemaal happy!

A
Cupcakes licht
Anita d.H.

Ziet er mooi uit.
In het begin even wennen aan het idee om het uit te wassen, maar het valt gelukkig erg mee.
Maar zit veel fijner als wegwerp maandverband, neemt het bloed snel op en lekt niet door, had er veel eerder mee moeten beginnen!!

Ik heb deze nu bijna 2 jaar en ze zien er nog perfect uit. Werkt ideaal voor het verwijderen van make up.

Ideaal product! Handig en eenvoudig al je verbanden drogen aan de waslijn. En het ziet er nog leuk uit ook ❤️

Perfect voor het bewaren van vuile verbanden. Of wasbare luiers en wasbare billendoekjes.

Perfect wanneer je veel fietst. Je voelt namelijk geen knoopje zitten. Enige om om te denken, wanneer je je slip naar beneden trekt blijft het verbandje door de vorm tussen je benen hangen. Let er dus op dat hij niet in de wc valt 😉

Een veelgebruikt merk in mijn lade. Ik gebruik ze zowel voor de lichte dagen van mijn menstruatie als ‘gewoon’. Door 2 bevallingen af en toe urine verlies en rond mn eisprong veel slijm. Dit werkt perfect. Zit goed in een normale slip of boxer.

Erg fijn verband, blijft zeer goed zitten tijdens de nachten. Wel smal tussen de benen, de plek waar ik het meest bloei in het midden. Neemt voldoende op voor de hele nacht bij een gemiddelde menstruatie

Een van de fijnste verbanden die ik heb. Neemt ruim voldoende op voor mij (ik bloei gemiddeld en verschoon elke 2/3 uur, is dan absoluut niet vol)
Pasvorm is prettig doordat hij zowel voor als achter breed is.

Erg fijne schijfjes. Ze blijven goed na het wassen en voor mij komt alle makeup er wel uit. Vind het fijn dat je feen last hebt van pluisjes en ze voelen zacht aan

Chat openen
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?