Over Lottepads

Hoi!

Graag stel ik me even aan je voor. Ik ben Lotte Bink-Voskes, eigenaar van Lottepads.com 
Ik ben moeder van 2 leuke jongens Jari en Abel. Daarnaast ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven, Kor.

Vanaf mijn 14e jaar heb ik leren naaien en heb ik handwerken altijd leuk en ontspannend gevonden. Ik leerde naaien met de naaimachine op school en van mijn moeder. Op mijn 4e verjaardag kreeg ik zelfs een kinder-naaimachientje cadeau! Het heeft er altijd al in gezeten denk ik 😉

In mijn tiener jaren koos ik voor een technische leerweg. Ik hield van problemen oplossen en leerde uiteindelijk voor calculator/product ontwikkelaar. Werken in de technische sector beviel me toch niet heel erg goed dus besloot ik voor mezelf te beginnen. 

Eerst maakte ik van mijn hobby mijn beroep door mijn diensten aan te bieden als fotograaf. januari 2015 schreef ik me in bij de KVK en ging van start. 
Dit ging erg goed, maar ik heb geen idee of ik dat nu nog had gedaan als de maandverbanden en inlegkruisjes niet op mijn pad waren gekomen. 

Ook bood ik mijn gebreide en gehaakte producten aan. En maakte ik gehaakte poppen in opdracht. Helaas kreeg ik begin 2016 de diagnose fibromyalgie en wist ik dat ik zo niet verder kon. Het haken, breien en fotograferen waren een aanslag op mijn lijf. 

Toen ik 2016 mijn eerste inlegkruisjes verkocht besloot ik een sprong in het diepe te wagen en te gaan voor het fulltime maken van wasbare inlegkruisjes en maandverband onder de bedrijfsnaam Made by Lotte 

Hoe dat verhaal in elkaar steekt vertel ik je hier onder verder. Want ik ben natuurlijk niet van de één op de andere dag begonnen met het maken van wasbaar maandverband! 

LottePads heeft de eerste 5 jaar van haar bestaan Made by Lotte geheten. In 2020 besloot ik dat het tijd was om de naam te veranderen. Voornamelijk omdat de producten niet meer door mij alleen gemaakt worden. Dat voelde niet goed dus besloot ik de naam te veranderen. De naam is nu LottePads.com. Dit past bij mijn ambitie en bij de wens om mijn werkzaamheden niet alleen te doen, maar samen met geweldige andere vrouwen.

Deze pagina wordt nog aangevuld dus kom nog eens terug om de rest te lezen. 

 

Najaar 2015

Sinds 2015 ben ik gestart met het maken van wasbaar maandverband voor mezelf. Ik had namelijk tijdens mijn zwangerschap veel last van urine verlies. Mijn verloskundige vertelde me destijds dat het geen goed idee was om fulltime wegwerp inlegkruisjes te dragen tijdens mijn zwangerschap vanwege het risico op schimmelinfecties. Schimmelinfecties zouden een negatief effect kunnen hebben op je ongeboren kindje zei ze. Aangezien ik het zat was dat ik mij 6 keer per dag om moest kleden, besloot ik op zoek te gaan naar een alternatief. Ik kwam op een Amerikaanse facebookgroep waar vrouwen zelf inlegkruisjes maakten en waar het ook door middel van goede filmpjes werd uitgelegd. Zo maakte ik mijn eerste inlegkruisje met een gratis patroon.

Houd deze pagina in de gaten,
Najaar 2015
August , 2016
Vrouwen festival Lorelei
...
August , 2016
maart 2018
Hulp troepen
......
maart 2018
Februari, 2020
Geen markten meer
......
Februari, 2020
Meer hulp!
.......
Chat openen
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?