Waarom duurzame inlegkruisjes een revolutionaire stap zijn – zelfs vergeleken met biologische opties

Waarom duurzame inlegkruisjes een revolutionaire stap zijn – zelfs vergeleken met biologische opties

Red de Aarde, Eén Inlegkruisje per Keer We leven in een tijd waarin elk beetje helpt om de planeet te…

LottePads Fanmail

Je bent dol op de printjes van LottePads en houd van een dosis humor. Je wil meer weten over wasbaar maandverband? Schrijf je dan in voor de LottePads fanmail!  

Je zult 1-2 keer per week een mail ontvangen met nieuwe printjes en interessante informatie over wasbaar maandverband. 

Duurzaam menstrueren.

Waarom zou je wasbaar maandverband van LottePads gebruiken?

De reden om wasbaar maandverband te gebruiken kan heel persoonlijk zijn. 

Het kan zijn dat je uitslag krijgt van wegwerp maandverband zoals kleine rode bultjes en jeuk. Er kan een medische aandoening zijn zoals Lichen scleroses waardoor het beter is om een zo natuurlijk mogelijk maandverband te gebruiken. De wasbare maandverbanden van LottePads zijn ontworpen om te ademen en de intieme huid niet af te sluiten. 
Hierdoor zijn uitslag, jeuk en geurtjes verleden tijd. 

Een andere reden kan het milieuaspect zijn. Je wilt bijvoorbeeld de afvalstapel verminderen. Een menstruerende vrouw genereert gemiddeld 11.500 afvalproducten tijdens haar menstruerende leven, als ze enkel wegwerp producten gebruikt tijdens deze periode van haar leven. Terwijl ze zo’n 280 wasbare producten zou gebruiken over dezelfde periode. 

Bij het wasbaar maandverband van LottePads is er rekening gehouden met comfort die de rondingen van het lichaam volgt. We gebruiken gezellige printjes om je menstruatie een minder vervelende tijd te maken. Ons motto is dan ook party in your pants! Ook als jij de enige bent die het wasbaar maandverband ziet, mag het vrolijk en kleurrijk zijn voor jou. 

Wil je meer weten over wasbaar maandverband? Klik dan hier verder naar de LottePads kennisbank.

Anouk Pross
Anouk Pross
Lees verder
Prachtig vakwerk, hele goede service en altijd bereikbaar voor advies... ♥️
Conny van den Pangaard
Conny van den Pangaard
Lees verder
Heerlijke zaak, eerlijk en fantastische producten. Ik ben zo blij nog steeds met jouw maandverband. Ook als ik vlak voor menstruatie meer last heb van urine verlies is het echt super
Eleonora van Nieuwenhoven
Eleonora van Nieuwenhoven
Lees verder
Uitstekende service en advies! Heel laagdrempelig en toegankelijk. Ruime keuze aan vormen verbanden waardoor er altijd wel één is die perfect is. Fijne materialen, vriendelijk voor de huid en schoonmaken gaat ook heel erg goed 🙂 Ik vind het fijn dat de verbanden geschikt zijn voor de droger. want dat maakt ze weer sneller bruikbaar dan verbanden die niet in de droger kunnen.
Bibian
Bibian
Lees verder
Ik zweer je Lotte...ik had altijd echt een hekel aan maandverband, maar sinds ik nu deze heb, vind ik het helemaal niet erg meer en iedereen die het wil horen raad ik jouw producten aan.
Natasja Rietveld
Natasja Rietveld
Lees verder
Mooie producten, zichtbaar met veel liefde en zorg gemaakt. Leuke stofjes, fijne pasvorm. Goed persoonlijk advies, geeft goede informatie en denkt met je mee. Aanrader!
Anne van Zon
Anne van Zon
Lees verder
Mega fan van de inlegkruisjes, al meer dan een jaar in gebruik, niet alleen goed voor de natuur. Maar ook super leuk om te zien voor op die niet zo happy dagen 😉😉

Niet zeker welke maat jij nodig hebt?

Iedereen is anders (gelukkig maar!) en elke menstruatie is uniek. Welke pasvorm voor jou werkt en welke opname capaciteit jij nodig hebt tijdens je menstruatie, hangt dus
van een aantal dingen af. Daarom hebben we voor jou de belangrijkste punten op
een rijtje gezet.
Wil je weten welk wasbaar maandverband of wasbaar inlegkruisje bij jou past? Lees hier verder over de pasvorm en vind jouw ideale maat!

Chat openen
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?